The best Side of فیلم بیماری زونا
The best Side of فیلم بیماری زونا
Blog Article
● زونا توسط ویروس واریسلا زوستر ایجاد میشود که باعث آبله مرغان نیز میشود.
میگین که زونا در یه ناحیه به وجود میاد در صورتی که اینجوری نیست وشاید در دست پا و صورت به طور هم زمان اتفاق بیفتد.
دیدار مادر و دختر ایرانی بعد از ۱۷ سال در آلمان؛ «دوباره با دخترم متولد شدم»
عوارض زونا چیست و چطور باعث بروز مشکلات بعدی میشود؟ ابتلا به زونا به خودی خود ناخوشایند است و باعث درد زیادی در فرد ایجاد میشود.
استفاده از کفش طبی می تواند به سالم ماندن قلب انسان کمک کند
درصورت تکرار بثورات پوستی جهت بررسی دقیق به متخصص عفونی مراجعه کنید
سلام من ۲۷ سالم هست ۱۵ ماه پیش روی گوش چپم علائم زونا پدیدار شد و درمان کردم ولی حس میکنم دوباره درهمون ناحیه مبتلا به زونا شدم خواستم ببینم همچین چیزی ممکن هست که در این مدت دوبار و در یک ناحیه به زونا مبتلا شد؟
زونا نوعی عفونت ویروسی است که باعث ایجاد زخمهای دردناک میشود. زونا میتواند هر نقطهای از بدن را درگیر کند. بهطور معمول، شبیه نواری تاول است که در سمت چپ یا راست تن پیچیده میشود.
راههای جلوگیری از اسکولیوز؛ برای سلامتی ستون فقرات خود سرمایهگذاری کنید
تاولها در بخشهایی از بدن مانند شکم، پشت، گردن و سینه ظاهر میشوند که توسط رشتههای عصبی پوشش داده شدهاند.
در حال حاضر نمی توان از آن پیشگیری به عمل آورد. واكسن های تحقیقاتی كه برای پیشگیری از آبله مرغان در حال آزمایش هستند نتوانسته اند جلوی زونا را بگیرند.
● اگر مبتلا به زونا هستید، وضعیتی که توسط ویروس واریسلا زوستر ایجاد میشود، معمولاً یک بثورات قرمز خارشدار یا دردناک همراه با تاولهای پر بیماری زونا تا چند روز قابل انتقال است از مایع در یک طرف بدن خود خواهید داشت.
ویروس عامل زونا میتواند از شخص بیمار به افراد دیگر منتقل شود، اما این ویروس در افراد سالم فقط میتواند بیماری آبله مرغان ایجاد کند و آن هم در صورتی که فرد گیرنده ویروس در کودکی به بیماری آبله مرغان مبتلا نشده باشد. در واقع، شدت واگیر بیماری زونا بسیار کمتر از آبله مرغان است. افرادی که دچار زونا میشوند، فقط در صورتی میتوانند این ویروس را به دیگران منتقل کنند که تاولهای فعال زونا بر روی پوست آنها شکافته شود و شخصی که قبلاً هیچ گاه آبله مرغان نگرفته و یا در حال حاضر درگیر این بیماری است، در نزدیکی آنان حضور داشته باشد.
درمان زودهنگام هم مدت عفونت را کوتاه میکند و احتمال بروز عوارض را کاهش میدهد. استرس و اختلال عملکرد سیستم ایمنی از دلایل بروز زونا هستند. برای درمان از پمادهای مختلف و داروهایی نظیر فامسیکلوویر استفاده میشود.